eLiberatica 2007 în versiune bilingvă şi facilităţi ePayment

Stirea anterioaraStirea urmatoare

Începând cu luna aceasta veţi putea plăti pentru participarea la conferinţa eLiberatica cu ajutorul cardului bancar sau a cărţii de credit, mulţumită implementării sistemului de plată electronic, în colaborare cu ePayment.

De asemenea, puteţi beneficia de reduceri substanţiale la biletul de conferinţă înscriindu-vă şi plătind pentru opţiunile dumneavoastră până pe 28 februarie. Până la acea dată, pentru Basic Conference Ticket puteţi obţine o reducere de 100 Euro, plătind 149 Euro în loc de 249 Euro, cât este preţul acestuia. Totodată, elevii merituoşi, studenţii şi cadrele didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar pot beneficia de Discounted Conference Tickets (25 Euro) trimiţând organizatorilor o aplicaţie însoţită de documentele doveditoare.

În curând vom lansa şi oferta pentru partenerii din mass-media, care, sperăm noi, ne vor ajuta să acoperim optim nevoia de informare a publicului cu privire la acest eveniment ce, cu ajutorul tuturor, va fi unul dintre cele mai importante evenimente din industria IT în România anului 2007.

Pentru detalii, vă rugăm să consultaţi pagina http://www.eliberatica.ro/2007/eliberatica-inregistrare sau puteţi subcrie direct utilizând pagina oficială de înregistrare a sitului Agora Media - http://www.agora.ro/eliberatica/

De asemenea, pentru a vă răspunde la întrebări şi a vă asista în procesul de înregistrare puteţi contacta Agora Media, departamentul de relaţii cu clienţii la:

Telefon: (+ 4)-021
Fax: (+ 4)-0215

Alte ştiri

Alături de ePayment, o altă mare realizare o reprezintă lansarea versiunii engleze a sitului eLiberatica.
Pagina de introducere - manifestul - a fost eliminată, în prezent situl începând direct cu pagina "Acasă". In partea din dreapta sus, veţi observa un link care vă oferă posibilitatea de a accesa versiunea in limba română sau engleză, după cum doriţi.
A fost depus un efort deosebit pentru a implementa acest sit bilingv, iar răsplata va fi o prezenţă puternică pe web cât şi promovarea lui atât în interiorul cât şi în afara României.

Noi, organizatorii eLiberatica, vă aşteptăm cu opinii, sugestii dar şi cu adeziuni pe www.eliberatica.ro.

Echipa eLiberatica

Stirea anterioaraStirea urmatoare

Sponsors

Community Sponsors

Media Partners

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.    Creative Commons License