Inregistrare

Înregistrarea pentru eLiberatica 2008 a început!

Promoţii - reduceri speciale:

 

Basic Conference Ticket (BCT) Perioada Preţ in Euro:
(nu include TVA)
Tichetul oferă accesul la toate sesiunile, prezentările, workshop-urile şi materialele conferinţei (geantă, catalog, materiale promoţionale diverse) - include două pauze de cafea, un prânz pe zi şi participarea la Freedom & Networking Party în seara zilei de sâmbătă.

Participanţii care au tichete BCT vor avea de asemenea şi oportunitatea de a participa alături de invitaţii străini la Welcome Dinner - joi şi Social Dinner - vineri, într-unele dintre cele mai frumoase restaurante din Bucureşti (detalii şi preţuri pe pagina de înregistrare BCT).
ianuarie - martie 179 (20% reducere)
aprilie - mai 225

 

REZERVĂ BCT ACUM
(pagina de înregistrare Agora Media - BCT)
Basic Conference Ticket pentru Asociaţii FLOSS (BCT-FA) Perioada Preţ in Euro:
(nu include TVA)
Aceasta este o ofertă specială pentru rezervări de grup sau individuale ai membrilor ce fac parte din asociaţii FLOSS şi este valid doar pentru tichete de tip BCT.

Tichetul oferă accesul la toate sesiunile, prezentările, workshop-urile şi materialele conferinţei (geantă, catalog, materiale promoţionale diverse) - include două pauze de cafea, un prânz pe zi şi participarea la Freedom & Networking Party în seara zilei de sâmbăta.

Ca participant BCT-FA veţi avea de asemenea oportunitatea de a participa alături de invitaţii străini la Welcome Dinner - Joi şi Social Dinner - Vineri, într-unele dintre cele mai frumoase restaurante din Bucureşti, oferind astfel invitaţilor străini posibilitatea de a cunoaşte asociaţia din care faceţi parte (detalii şi preţuri pe pagina de înregistrare BCT-FA).
ianuarie - martie 159 (10% reducere)
aprilie - mai 199 (10% reducere)

 

Pentru a obţine acest bilet va trebui sa trimiteţi prin fax sau e-mail:

  • Un document care să dovedească faptul că sunteţi membru într-o asociaţie FLOSS, plus datele de contact ale asociaţiei;
  • Pentru grupuri, asociaţia poate trimite o listă a membrilor ce doresc să se înregistreze (vom trimite o factură cu suma totală în numele asociaţiei).

Notă:

Pentru a beneficia de reducerea BCT-FA, fie ca participant individual, fie ca şi grup al unei asociaţii FLOSS, asociaţia din care faceţi parte trebuie să fie de acord să promoveze conferinţa eLiberatica prin bannere web sau prezentări pe situl propriu. La rândul nostru vă vom promova asociaţia în secţiunea eLiberatica Media Partners. Cu cât asociaţia se va înregistra mai devreme, cu atât mai bine vă vom putea promova. Pentru mai multe detalii, vă rugăm trimiteţi un e-mail la: pr@eliberatica.ro .

REZERVĂ BCT-FA ACUM
(pagina de înregistrare Agora Media pentru - BCT-FA)
Discounted Conference Ticket - DCT Perioada Preţ in Euro:
(nu include TVA)
Aceasta este o ofertă specială pentru studenţi, profesori şi pentru reprezentanţi ai organizaţiilor non-profit.

Tichetul oferă accesul la toate sesiunile, prezentările, workshop-urile şi materialele conferinţei (geantă, catalog, diverse materiale promoţionale) şi include două pauze de cafea pe zi.

Ca participant DCT, puteţi de asemenea să vă rezervaţi tichet pentru Freedom & Network Party ce va avea loc sâmbătă seara (detalii şi preţuri pe pagina de înregistrare)
ianuarie - martie 39 (20% reducere)
aprilie - mai 49

 

Pentru a obţine un bilet DCT, va trebui să trimiteţi prin fax sau e-mail:

  • Studenţi: copie a carnetului de student;
  • Elevi: o recomandare din partea conducerii şcolii sau o copie a unei diplome olimpice;
  • Profesori: scrisoare de recomandare din partea şcolii, universităţii sau liceului;
  • Membrii ai organizaţiilor non-profit: scrisoare de recomandare din partea organizaţiei.

Notă:

Datorită numărului limitat (100 de bilete cu discount) şi a faptului că există multe solicitări, vă sugerăm să vă înregistraţi cât mai curând posibil.

REZERVĂ DCT ACUM
(pagina de înregistrare Agora Media - DCT)
Media Conference Ticket - MCT Perioada Preţ in Euro:
(nu include TVA)
Aceasta este o ofertă specială numai pentru reprezentanţii media acreditaţi.

Tichetul oferă accesul la toate sesiunile, prezentările şi workshop-urile, include două pauze de cafea şi un prânz pe zi.

Ca participant MCT, puteţi de asemenea să rezervaţi tichete la Freedom & Network Party (evenimentul de sâmbătă seara) şi la cele două evenimentele sociale organizate pentru invitaţii străini şi locali - cina de joi şi vineri (detalii şi preţuri pe pagina de înregistrare).
ianuarie - mai Gratuit – pe bază de înscriere

 

Pentru a vă putea înregistra, va trebui să ne trimiteţi prin fax sau e-mail o copie a documentelor ce dovedesc poziţia, după cum urmează:

  • Scrisoare de acreditare.

Notă:

Puteţi afla mai multe informaţii în secţiunea "Centrul media". Vă rugăm sa ne adresaţi întrebări prin email la pr@eliberatica.ro, sau telefonic: Andreea Maier, (+4)-021.

REZERVĂ MCT ACUM
(pagina de înregistrare Agora Media - MCT)

Alăturaţi-vă speakeri-lor internaţionali şi invitaţilor noştri la evenimentele sociale.

Adaugaţi valoare prin participarea la evenimentele sociale împreună cu invitaţii eLiberatica 2008.

Într-o atmosferă plăcută, vă puteţi alătura speakeri-lor eLiberatica 2008, sponsorilor şi partenerilor conferinţei prin participare la evenimentele speciale: Welcome Dinner - joi şi Social Dinner - vineri. Aceste evenimente sociale vor avea loc într-unul dintre cele mai bune restaurante din Bucureşti, oferindu-vă dumneavoastră, speakeri-lor şi partenerilor noştri oportunitatea de a se cunoaşte, socializa şi realiza legaturi personale sau de afaceri. (mai multe informaţii pe pagina de înregistrare).

Cazarea

Organizatorii eLiberatica 2008 au depus eforturi pentru a păstra taxele de înregistrare cât mai scăzute. Am considerat că este mai bine să nu includem costuri adiţionale prin forţarea participanţilor să-şi rezerve camere de hotel. De acee, tichetele nu includ costuri de cazare. Aveţi libertatea de a alege.

Bucureşti-ul oferă o varietate largă de posibilităţi de cazare, cu preţuri diferite şi variate. La secţiunea "Localizare şi informaţii utile" am pregătit câteva informaţii care vă pot fi de folos în găsirea locul de cazare potrivit.

Note generale

  • Preţurile nu includ TVA;
  • Înregistrarea este deschisă până în data de 20 Mai, 2008, ora 12:00 (EET);
  • Înregistrarea o puteţi efectua şi la Biroul de Informaţii (World Trade Plaza hall), vineri 30 Mai, ora 08:30 AM, 2008 (taxe adiţionale pot fi adăugate);
  • Revocarea înregistrării poate fi trimisă în scris via email (Agora Media, Attn.: Andreea Maier, C-tin.Rădulescu Motru nr. 13, et. 7, ap. 72, Executive Center, zip code: 040361, sect. 4, Bucureşti), fax (+4-0215) or e-mail pr@eliberatica.ro;
  • Cererile de anulare a înregistrării primite până la 30 aprilie 2007, fac obiectul unei taxe administrative de 20%;
  • Începând cu data de 30 aprilie 2007 nici o cerere de anulare nu va mai fi procesată.

Pentru întrebări şi informaţii suplimentare legate de înregistrare, puteţi apela la serviciul de relaţii cu clienţii prin telefon la (+4)-021 sau prin email la pr@eliberatica.ro.

Procesul de înregistrare poate fi schimbat de organizatori. În acest caz toate modificarile vor fi listate in aceasta secţiune.

Sponsors

Community Sponsors

Media Partners

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.    Creative Commons License