Stirea anterioaraStirea urmatoare

Agora Media - partenerul oficial ROSI

În luna iunie, pentru prima data, o parte din membrii ROSI (Stefan Petre, Adrian Florea, Laurenţiu Fogoroş, Leontin Bîrsan, Ciprian Alexandru şi Lucian Savluc - care s-a aflat în România pe parcursul intregii luni) s-au întâlnit la Brasov; s-a discutat despre viitorii paşi ce trebuiesc făcuţi, necesitatea de a atrage noi membri, de a implica firme de profil din ţară şi mai ales, de a găsi un partener puternic şi de încredere. După o analiză a variantelor posibile, cu ajutorul unui alt membru al grupului, Mircea Sârbu, s-a putut stabili o întâlnire cu dl. Romulus Maier, directorul general Agora Media.

Sentimentul general a fost că atât ROSI cât şi Agora impărtăşesc aceleaşi idealuri: promovarea noului şi a tendinţelor pozitive în domeniul IT&C in România, realizarea unei conexiuni între comunitatea IT din ţară şi comunitatea mondiala.
În acest spirit, s-a decide ca ROSI şi Agora să meargă împreună pentru organizarea eLiberaticii.

"Noi, membrii ROSI avem sentimentul că acest parteneriat constituie pasul cel mai important, iar dacă până acum existau dubii că această iniţiativă se va concretiza, acum suntem siguri nu numai că eLiberatica va avea loc dar şi că va fi un mare succes."

Stirea anterioaraStirea urmatoare