Localizare si informatii utile

eLiberatica va avea loc în perioada 18, 19 mai 2007 (vineri şi sâmbătă) în Braşov, în incinta Hotelului ARO Palace.

Locul de desfăşurare

ARO Palace - Brasov Hotelul ARO Palace este localizat în centrul vechi al Braşovului şi este cel mai faimos hotel din oraş.
Camerele sunt înalte iar stilul arhitectonic este vechi dar impresionant oferind toate facilităţile şi comodităţile unui hotel modern.
Venind în întâmpinarea exigentelor sofisticatelor conferinţe şi a diverselor evenimente internaţionale hotelul vă oferă echipament modern şi profesional, cum ar fi asigurarea serviciilor de traducere simultană si acces wireless.

Utilităţile hotelului: recepţie 24 ore, trezire la cerere, transportul bagajelor, casă de valori, transmitere de mesaje, servicii de curierat, informaţii culturale şi turistice, rezervare taxi.
Utilităţi cameră: TV color, cablu, frigider, telefon internaţional, uscător păr, masă şi fier de călcat, mini bar, radio.

Adresa:
Hotelul Aro Palace Braşov
Strada Eroilor 27
Braşov, 500030
România
Tel: 40-(0)268-477664
Fax: 40-(0)268-475250
Email: office@aro-palace.ro
Website: www.aro-palace.ro

Ţinuta: Organizatorii nu impun reguli speciale cu privire la ţinută dar sugerează o ţinută decentă; pentru cocktail-uri şi alte evenimente speciale cum ar fi "Networking and Freedom Party", ne asteptăm, de asemenea, ca participaţii să adopte o ţinută vestimentară corespunzătoare.

Securitatea: Nivelul de securitate va fi menţinut ridicat pe parcusul întregii conferinţe. Prezentarea unui act de identitate cu poză (buletin, paşaport) este obligatorie în momentul înregistrării. Vă rugăm ca pe parcursul întregului eveniment să aveţi asupra dumneavoastră insigna pe care o veţi primi în momentul înregistrării.

Notă Participanţii la conferinţă pot comanda un pachet complet ce va include costurile cazării, participare la toate comunicările şi evenimentele conexe precum şi mesele pe toată durata conferinţei. Mai multe informaţii în secţiunea "Înregistrare".

Daţi click pe imaginea hărţii de mai jos pentru a obţine detalii mai multe despre localizare.

ARO Palace - localizare; daţi click pentru a deschide harta
Link-uri utile - Posibilităţi de cazare în Braşov.

Imagini din oraşul Braşov şi imprejurimi

Daţi click pe o imagine pentru a o mari.

Lucruri interesante in zonă

Sunt pur şi simplu prea multe pentru a putea fi incluse într-o listă aici; de aceea recomandăm următoarele situri pentru a putea localiza obietivele de interes pentru dumneavoastră.

Informaţii despre starea vremii

Oraşul Braşov, plasat în sud-estul Transilvaniei, fiind încojurat în trei părţi de munţi poate avea o climă destul de rece primăvara, zilele însorite alternând cu cele ploioase.
Temperatura medie: 7,6°C.

Accesând link-urile de mai jos puteţi obţine informaţii mai detaliate despre starea vremii în România şi Braşov

Braşov şi împrejurimi

Situat la 160 km de Bucureşti, benficiind de renumite vestigii istorice precum Castelul Bran (Castelul lui Dracula) si Cetatea Râşnov, Braşovul (de asemenea cunoscut după numele sau de origine germană, Kronstadt) este unul din cele mai mari şi frumoase oraşe ale ţării. Înconjurat în trei părţi de munţi, a constituit locul ideal pentru stabilirea unui aşezământ medieval. Oraşul vechi, fondat de Cavalerii Teutoni în 1211, este unul din cele mai bine conservate dintre oraşele Europei medievale. Oraşul vechi a fost deasemenea renovat aproape în întregime spre încântarea unui număr crescând de turişti.

Link-uri utile despre Braşov and Transilvania:

Pentru orice fel de întrebări legate de locul de desfăşurare al conferintei, va rugăm sa trimiteţi un email la adresa Agora - email.

Organizatorii doresc să facă totul pentru ca fiecare moment al prezenţei dumneavoastră la eLiberatica să fie unul cât mai plăcut.

Sus